Ingrediente: pere locale
VALORI NUTRIȚIONALE / 100 gr
Energie: 249 kcal
Proteine: 2,3 gr
Carbohidrați: 62,6 gr
Grăsimi: 0,6 gr
Fără adaos de conservanți, coloranți, zahăr și potențiatori de arome.
Produsul conține doar zaharuri prezente în mod natural.
Beneficiile pentru sănătate:
- O varianta sigură pentru persoanele alergice – perele fac parte din categoria fructelor cu cel mai mic risc pentru persoanele alergice, inclusiv bebelușilor; Este unul dintre cele mai neutre sau inofensive alimente. Persoanele care suferă de alergie la polen (polinoză), cărora li se recomandă adesea cuercitină pentru prevenirea simptomelor, ar trebui să transforme perele în fructele lor preferate;
- Recomandate femeilor însărcinate. O sigură pară furnizează aproximativ 14 micrograme de acid folic (numit și vitamina B9), o vitamină indispensabilă bunei dezvoltări a fătului;
- Perele previn diabetul de tip 2. Para este bogată în polifenoli care au un efect protector contra diabetului și bolilor de inimă. Studiile au demonstrat că un consum de 5 pere pe săptămână reglează secreția de insulină, conferind un puternic efect anti diabet.
- Sunt tonice pentru întregul organism. Prin glucidele bune, mineralele și vitaminele din complexul B conținute, perele constituie un energizant ideal: stimulează accelerarea arderilor fără sa furnizeze corpului multe calorii.
sursa: Wikipedia, doc.ro, adevarul.ro, csid.ro
A se păstra la loc uscat și răcoros. După deschidere, a se păstra în recipient cu închidere etanșă.
Valabilitate: 6 luni
NOTA: Culorile și consistența pot diferi în funcţie de gradul de coacere şi sezonul fructelor.
Scrie un review