Boboci de trandafir comestibili – pentru ceaiuri parfumate, cocktailuri spectaculoase și deserturi elegante
Acești boboci de trandafir comestibili provin din culturi locale din România și sunt din două soiuri nobile: Rosa Damascena și Trigintipetala, recunoscute pentru aroma florală intensă și proprietățile antioxidante.
Sunt uscați lent, la temperaturi între 30–35°C, pentru a păstra toate uleiurile esențiale, culoarea naturală și parfumul delicat al florii. Nu conțin zahăr, aditivi sau conservanți.
– Pentru infuzii aromate de ceai cu note florale elegante
– Ca decor comestibil în cocktailuri (gin tonic, prosecco, limonadă)
– În plating-ul de deserturi naturale, raw sau artizanale
– În mixuri de cadouri gourmet, pentru un impact vizual și senzorial puternic
100% naturali și comestibili
Producție locală din România
Fără coloranți sau conservanți
Aromă autentică de trandafir, natural florală
Ideali pentru pasionați de ceai, baruri, cafenele și cofetării artizanale